Fred però sol a la diada de Sant Antoni


Aquest any la festivitat de Sant Antoni Abat, patró dels animals i del bestiar, es va celebrat el diumenge 10 de gener, tot just passat Reis. Com s’ha fet aquests darrers anys, els diferents integrants de la passada es van concentrar a la plaça de l’Espolsada. La benedicció d’animals es va fer al carrer Sant Ponç i posteriorment la passada va omplir els carrers de Corró d’Avall. La carreta amb la imatge del sant, que presidia la celebració religiosa a l’interior del temple, es situava al capdavant de la comitiva, a la que seguien animals individuals i carruatges. Tampoc van faltar a la cita altres animals més casolans, com són els gossos, gats, o d’altres de més exòtics. La cercavila va coincidir amb un dels dies més freds d’aquest hivern, però el sol que va lluir va donar vistositat a l’acte.