El Club Escacs les Franqueses, campió de Catalunya de Ràpides per Equips


L’equip del Club d’Escacs de les Franqueses es va proclamar campió entre els equips de Segona Provincial de tot Catalunya en el Campionat de Ràpides per Equips jugat diumenge 27 de setembre a Sabadell. El campionat de partides ràpides es disputa a 10 rondes contra equips de totes les categories. Els jugadors de les Franqueses van aconseguir 21,5 punts individuals. Aquest any l’equip repetia la mateixa formació que ja havia aconseguit el títol fa un any: Fernando Méndez, Eduard Perales, David Guix i Salvador Barrios, els dos primers Mestres Catalans.

El dimecres 18 de novembre es va fer una recepció al Club a la sala de plens de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès, amb la presidència de l’alcalde, Esteve Ribalta, i l’assistència dels regidors de l’equip de govern encapçalats pels de Cultura i d’Esports i Obres i Serveis. El president de l’entitat, Joan Mas, va rebre un record commemoratiu i els components de l’equip i jugadors del club van mostrar el trofeu acreditatiu del campionat. Després, els membres del club van signar al llibre d’honor d’Esports del municipi.