Perdoneu-me

Fa un trimestre, en l’anterior edició del Garbuix, us deia que havia arribat l’hora del poble, l’hora de la seva gent, que se’ns girava feina, que ara ens tocava decidir, doncs, pel que sembla, l’actual govern no té gaire ganes de fer-nos treballar. Com a veí de les Franqueses desconec que hagin fet cap pas per iniciar els tràmits de redacció del nou POUM.

La veritat és que estic del tot desconcertat, m’arrepenteixo de creure en ells, però sobretot, d’enganyar-vos a l’hora de fer propostes per la nova redacció del POUM i d’animar-vos a fer una feina, que de moment no existeix.

Ells deuen saber el per què, el quan, el com i l’on, però la veritat és que els veïns NO en sabem res.

I mentre, els plans urbanístics del municipi, qui sap com acabaran? Què se’n farà del Falgar? Què se’n farà del Teatre Auditori de Corró d’Avall? Què se’n farà del Sector N (polígons industrials de la Carretera de Cardedeu)? Com es resoldran els problemes d’aparcament de la Zona Esportiva de Corró d’Amunt? Quines mesures adoptarà el govern municipal per evitar o pal·liar els efectes de la Planta Incineradora de Biomassa de la Garriga? Què faran en relació al IV Cinturó?

Estimats governants, ja fa gairebé un any que sou al capdavant del municipi, no sé si és molt o poc temps, però la veritat és que no en sabem res de vosaltres, no en sabem res del futur dels nostres pobles.

Si teniu les idees clares, si sabeu per on van els trets, sigueu valents, doneu la cara, expliqueu-nos com està i com serà el nostre municipi.

Feliç primavera!

En Pep