La rua de Carnestoltes neteja els camins

Carnestoltes_Xavier SolanasJa fa dos anys que no cal agafar el tren per anar a Sitges i Vilanova i la Geltrú o volar fins a Venècia per gaudir de la festa de Carnestoltes. El passat dia 21 de febrer les Franqueses va celebrar la tercera edició de la rua més esbojarrada i divertida de l’any. El Rei Carnestoltes va arribar a la zona esportiva de Corró d’Avall, on es van trobar els acompanyants de les dues rues simultànies que es van organitzar al municipi: la de Bellavista i la de Corró d’Avall. Una desena de comparses i centenars de persones van poder gaudir del grup d’animació Amadeu i Cia, de l’espectacle de foc dels Encendraires i de la xocolatada que va escalfar als més fredolics. El jurat, format per cinc membres de la vida cultural de les Franqueses, va entregar els premis a les millors comparses, tant en la modalitat infantil com en la d’adults. Selva Salvatge del Casal Infantil de Corró d’Avall i Camins ben nets de l’AMPA CEIP Camins van emportar-se el primer premi.