La deixalleria més a prop

deixalleria

La deixalleria mòbil, ara més a prop

Des de principis d’any, els veïns de Corró d’Avall i Bellavista tenen una nova possibilitat per a gestionar els seus residus. L’anomenada “deixalleria mòbil” visita un cop al mes els mercats de Corró d’Avall i Bellavista. A Corró d’Avall podreu trobar-la els matins de cada tercer dissabte de mes, al carrer Joan Maragall. A Bellavista, en canvi, serà al carrer Aragó cada primer dimecres de mes.

En aquesta deixalleria podeu dipositar-hi olis, piles, medicaments i d’altres residus que siguin tòxics, perillosos o bé que tinguin una especial incidència en el medi ambient. La deixalleria mòbil és un servei del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que dóna servei a una quinzena de municipis de tota la comarca.