Llegiu l’edició completa del Garbuix 137!

L’edició 137 de Garbuix ja és al carrer, amb una portada amb missatge contra la sequera dissenyada per la Núria Carreras de la Xemeneia Coworking. Podeu descarregar-vos l’exemplar complet en aquest enllaç.

Què trobareu en aquesta edició? Entre d’altres continguts, una conversa amb diferents pagesos i ramaders del nostre municipi que ens expliquen quina és la seva visió sobre les protestes del sector agrari dels darrers mesos. I també una entrevista “de pas” amb en Yoshi Hioki, un artista japonès dels contes que ens va visitar fa poques setmanes. I el testimoni del Leoncio García, fundador de l’històric gimnàs Shiho Wari de Bellavista. La Trucada Internacional, en aquesta ocasió ens porta a conèixer a la Mercè Magaña, resident a Alemanya.

Ah, i en aquest número estrenem una nova secció: “la pregunta transparent”. En aquest apartat intentarem posar llum a aspectes poc coneguts del nostre municipi. Per exemple, quanta aigua gasten els equipaments municipals?

 

 

 

 

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *