Piulades: “Monogràfic Rodalies-Renfe”

Que la línia R3 ha estat sempre un desastre ho tenim tots clar. Ara, després de molts anys d’espera, les obres de desdoblament han arribat. Amb aquestes, els usuaris de les Franqueses encara van una mica pitjor que abans. Però que això seria així, tampoc en teníem cap dubte.

Jopuf  @Jopuf1 

@rodalies Estació de les Franqueses tren direcció Hospitalet 7:05 min. Tota la gent esperant per via 1 i de cop arriba un tren de mercaderies direcció Vic tallant tots els passos i tot seguit anuncien que el que va a l’Hospitalet va per via 2 QUÈ COLLONS ESTEU FENT!!! Tothom corrent.

15/9/23

Marca Rones a la Borgonyesa  @lolamg02 

@rodalies a les Franqueses del Vallès podríeu dir per quina via ve el tren abans que ja estigui arribant a l’estació, i més si s’ha de creuar amb un altre tren, que no sé perquè han de fer parar el de la Tour de Querol a la via 1 si és el que ha arribat primer, l’haguessin hagut de fer parar a la 3 o a la 2, i el de l’Hospitalet per la 1, que hem hagut de córrer tots com bojos.

3/10/23

Jordi Pérez Bel @JordiPerez60

Inoblidable experiència: el Renfebus R3 amb parada a totes les estacions. De moment, la Garriga-les Franqueses 18 min a l’estratosfèrica mitjana d’uns 40 Km/h. No apte per a cors febles.

16/10/23

Oriol S @oriol_salami

Per fer de guia al conductor entre Granollers i les Franqueses no hi ha premi? Em conformo amb què el 10 de gener les obres estiguin acabades.

18/10/23

Mar @MarinaAlvarezxD

@rodalies Porto 30 minuts per fer el trajecte en bus entre les Franqueses i Canovelles, hagués arribat abans anant a peu. Moltes gràcies!

30/10/23

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *