Vergonya aliena

Des de les eleccions municipals que m’han desil·lusionat tots plegats. Les Franqueses és un municipi on sempre hi havia hagut respecte per a tothom i ara veig com els polítics es tiren els trastos pel cap, com si fossin “paletos” de fa mil anys. Amb publicacions a les xarxes on es reivindiquen èxits o es promouen trifulgues, amb la infantil tècnica del jo més o jo millor, ja sigui en passat, present o futur. Senyores i senyors regidores i regidors de les Franqueses, la política és DIÀLEG, si bé ja tenim prou constància que aquesta paraula l’han buidat de significat. I dialogar és posar-se d’acord en allò que és millor pel poble, en el que es pot millorar i com. Dialogar no és criticar negativament tot el que es fa o el que s’ha fet! És intentar avançar. I gràcies a com els han vist dialogar a vostès, ja conec massa gent que ha deixat de creure en la política i que ha deixat de participar en les eleccions. El més trist que pot passar en una societat democràtica és que la ciutadania ja no cregui en el sistema. I ens queixem que pugin els partits ultres… així ens va. Vergonya aliena de polítics municipals!

Joan Anton Guillem

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *