LA PÀGINA DE LA CÍVICA

CORAL XEREMELLA

Els dies 12 i 27 de novembre la Coral Xeremella va participar en l’Intercanvi de Cant Coral a Sabadell i en el concert per rebutjar la violència de gènere a l’auditori de Bellavista.

També va participar en l’encesa de llums a la Plaça de l’Espolsada, en el concert que donà la benvinguda a les festes de Nadal.

I per encetar l’any nou, la Coral va cantar a la parròquia de Santa Maria de Llerona.

FIRA DE NADAL

Dins el programa d’activitats de la Fira de Nadal, la Cívica organitzà, en col·laboració amb la Coral Xeremella, el taller de tions. Un any més, el taller va tenir un gran èxit i va fer brillar els ulls dels més petits.

També va ser un èxit la botifarrada popular que s’organitzà per recollir fons per a la Marató de TV3.

PASSADA DELS TRES TOMBS

Com cada any la Cívica ha participat en la Festa dels Tres Tombs. Enguany s’ha encarregat del guarniment del carro de Sant Antoni, de l’esmorzar dels traginers i de la logística de la passada. Pel que fa al guarniment del carro, en aquesta edició s’ha utilitzat branca d’olivera i flor d’ametller, per manca de mimosa.

SORTIDES DE NATURA REALITZADES

El 4 de desembre: Des de Vilanova de Sau al Puig del Far. Recorregut de 7,8 km i un desnivell de 314 m. Hi van assistir unes 25 persones.

El 4 de gener: Des del Santuari de la Mare de Déu de l’Ajuda al Roc Gros de Balenyà. Recorregut de 9,6 km i un desnivell de 325 m. Hi van assistir unes 30 persones.

El 16 d’abril: Des d’Aiguafreda al Sot del Purgatori. Recorregut d’uns 9 km i un desnivell de 275 m.

ACTIVITATS DE PRIMAVERA

La Coral Xeremella ha participat a la Diada de Sant Jordi amb una parada de llibres de 2a mà i un taller infantil de dracs.

El 7 de maig la Cívica ha presentat la tradicional exposició de plantes remeieres del nostre entorn a la 34a Fira de Sant Ponç.

PROPERES ACTIVITATS

SORTIDES DE NATURA

Diumenge 21 de maig. Tagamanent i la Calma: Del Bellver al Bellit passant per l’Agustí. El recorregut té uns 8,2 km i un desnivell d’uns 182 m.

Diumenge 18 de maig. El Castanyer del Dinosaure des de Sant Bernat del Montseny. La ruta té uns 6 km i un desnivell d’uns 270 m.

ACTIVITATS DEL CURS

Activitats setmanals de la Cívica, dirigides als socis:

Classes de IOGA: els dilluns de 15:30 a 17:00 h o els dimarts de 19:15 a 20:45 h.

Classes de PILATES: els dimarts i dijous de 18 a 19 h.

Classes de TAI-TXI per a totes les edats: els dilluns de 19 a 20 h.

Classes de DANSA MUSICAL AMATEUR: els dimecres de 19:00 a 20:30 h.

CANT CORAL amb la Coral Xeremella: els dijous de 21:00 a 23:30 h.

Busquem persones que vulguin col·laborar amb la Junta. Interessats/des, escriviu a lacivicacorrodavall@gmail.com