La pàgina de la Cívica

En aquest tercer trimestre (juliol-setembre de 2020), marcat per un inici del nou curs condicionat per les indicacions sanitàries, s’ha limitat molt l’activitat de l’entitat.


La Coral Xeremella ha començat els assaigs tots els dijous a partir de les 21:15 hores del vespre al Casal Cultural de Corró d’Avall i no a la Nau de Can Ganduxer, per complir amb les normatives actuals relatives a la Covid-19. Obert a tothom que vulgui gaudir cantant!

Alguns membres de la Coral, així com el seu director Daniel Pérez, van participar en l’acte de commemoració de l’11 de setembre.


CORAL XEREMELLA.  #quedatacasa

La Coral Xeremella canta virtualment. Esperem que us agradin els vídeos:

AKAI HANA. Un cant a l’amistat!

TORNAREM. Un cant a l’optimisme!

UN NÚVOL BLANC. Un cant en memòria de les víctimes de la pandèmia!


Lamentablement l’Associació no va poder col·laborar en els actes de la Festa Major, ja que aquesta es va suspendre a principi de setembre.


Les activitats setmanals de la Cívica dirigides al soci per al curs 2020-21, com les classes de Tai-txi i de Pilates o les caminades mensuals, es reprendran quan les condicions millorin. Si voleu rebre informació puntual quan això passi, podeu escriure a info@lacivica.com.


I ara els nostres desitjos:

  • Que puguem donar la benvinguda al Nadal amb la Coral, a l’encesa de llums!
  • Que puguem compartir el nostre treball a la Fira d’entitats i demostrar la nostra solidaritat col·laborant en actes com la tradicional botifarrada!
  • Que puguem arrencar el somriure i la il·lusió dels infants amb Cavalcada de Reis!

Que puguem portar la màgia a casa dels nostres infants amb els Reis a casa!