Una oportunitat per construir

Gairebé 100 dies d’estat d’alarma a causa de la COVID-19 han tensat al màxim el nostre sistema sanitari, social i econòmic, però també han suposat una oportunitat per construir entre tots i totes una societat millor, on es posi al centre a les persones, per acompanyar i donar el suport necessari per garantir una nova reconstrucció, social i econòmica. Amb aquest objectiu hem presentat el pla de xoc contra els efectes de la COVID-19 a les Franqueses del Vallès. Un pla que neix de la voluntat del consens i de la bona entesa del Govern amb els grups municipals de l’oposició que hi han volgut participar.

Un pla que es fonamenta en quatre eixos: reactivació ocupacional a treballadors/es, empreses i comerç local, mesures de millora fiscal, protecció a les persones i suport a la cultura, l’educació i l’esport.

El nostre compromís i el nostre deure és assegurar-nos que tots els veïns i veïnes tinguin garantides les necessitats bàsiques, que tothom pugui fer front a les despeses d’aliments i subministraments i que la reactivació econòmica sigui efectiva i real. En definitiva que tots els franquesins i franquesines puguem viure dignament.

Des del PSC Les Franqueses seguim treballant, estem i estarem sempre al vostre costat.

Grup Municipal PSC Les Franqueses