Gràcies!

El confinament ha estat una època difícil per a tots, des dels més grans fins als més petits. D’un dia per l’altre, i de cop, tots cap a casa, amb por al contagi, amb molta informació però gens clara. I enmig de tota aquesta situació de desconcert, apareixen tots aquells veïns i veïnes que necessiten fer alguna cosa per ajudar a pal·liar la situació.

A les Franqueses hem comptat amb un gran nombre de ciutadans i ciutadanes que han dedicat el seu temps a ajudar els altres, cadascú en la mesura de les seves possibilitats. La seva solidaritat i generositat ha fet possible ajudar les persones més vulnerables del nostre municipi, però també arribar a aportar material i donacions econòmiques a centres sanitaris i residències de les Franqueses i voltants.

Hem tingut gent tallant roba, cosint, fent pantalles, anant a comprar, buscant roba per casa, repartint a domicilis i centres sanitaris… i ara tenim voluntaris i voluntàries recollint productes de primera necessitat per poder repartir als més necessitats.

JxLF-Junts us dona les gràcies a tots i cadascun de vosaltres. Entre tots i totes heu fet una gran feina!

 

Junts per les Franqueses