Corró d’Amunt s’organitza per combatre la vespa velutina

Aquest hivern, només a Corró d’Amunt, s’han detectat sis nius secundaris de vespa velutina o vespa asiàtica, i un parell al terme de Marata. Arran de la gran preocupació que s’està generant al poble per la presència d’aquest insecte invasor, i com a conseqüència de la manca de solucions que les administracions o els propietaris adapten per a combatre-la, s’ha creat un grup de veïns per intentar frenar la proliferació de la vespa velutina. Per fer-ho, el passat 25 de gener es va celebrar una trobada al Consell de Poble de Corró d’Amunt per informar sobre l’espècie i preparar les estratègies per registrar i detectar-ne la seva presència. Després de la xerrada informativa, els organitzadors van dirigir un taller de construcció de trampes destinades a la captura, bàsicament, d’aquesta espècie. En total, ja hi ha instal·lades més de 70 trampes de les que se’n farà el seguiment cada dues setmanes. Properament es vol fer una segona trobada a Llerona. Podeu informar-vos a Twitter i Facebook (@stopvelutinaLF).