Amador Doncel (C’s): “Vull augmentar la presència policial als barris per evitar furts i ocupacions d’immobles.”

Amador Doncel és el candidat de Ciutadans-Partido de la Ciudadania (Cs). Té 42 anys i està casat. Té estudis de Tècnic de laboratori i d’enginyeria tècnica en química industrial. És funcionari de carrera del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, on treballa com a tècnic especialista. Es considera una persona hospitalària amb empatia i vocació de servei. Aquesta és la primera vegada que presenta la seva candidatura a l’alcaldia, encapçalant la llista de Ciutadans. Entre les seves propostes electorals hi ha vetllar per la neutralitat dels espais públics com a garantia de respecte i convivència.

Si sóc alcalde em comprometo a…?

Millorar la neteja i el manteniment. Augmentar la presència policial als barris per evitar furts i ocupacions d’immobles. Fer un camp de futbol a Bellavista. Potenciar el cotxe elèctric i posar punts de recàrrega al municipi. Augmentar les ajudes al lloguer i les beques de menjador. Ampliar places de residència per a la gent gran. Apostar per l’excel·lència acadèmica amb premis i beques als millors estudiants. Vetllar per la neutralitat dels espais públics com a garantia de respecte i convivència. Complir la llei de banderes a tots els edificis públics. Dinamitzar l’economia apostant per les empreses i el comerç  local.

Què canviaries de les Franqueses?

Posaria comptadors ben visibles als semàfors de foto-vermell, perquè els conductors sabessin quan falta perquè es posi vermell i la conducció pel poble fos més grata. Dedicaria més recursos a netejar les pintades que fan que el poble tingui, en algunes zones, un aspecte lamentable, perseguint els infractors d’aquests actes incívics.

I què cal canviar de l’organització municipal?

Calen més mecanismes de participació ciutadana.

Per quina raó la gent hauria de confiar en tu?

Sóc molt treballador i perseverant. Quan em comprometo, faig tot el possible i més per complir la meva paraula.

La dreta i l’esquerra existeixen?

La vella idea d’una esquerra que defensa un proletariat oprimit per les grans empreses i la burgesia, ja està superada. Crec en el concepte de “tercera via”, una posició de centre que aproxima ambdues posicions ideològiques rebutjant els extrems com a garantia de progrés, justícia i democràcia.

Mulla’t! Amb qui estaries disposat a pactar? I amb qui no?

Amb els que respectin la llei i el marc constitucional com a garantia  de llibertat i convivència. No pactaria amb els que se salten i desobeeixen les lleis que no els agraden, sense respectar l’estat de dret.

Lalcalde/ssa ha de pertànyer a la llista més votada?

L’alcalde/ssa ha de ser el/la que pugui formar una majoria estable per poder governar i gestionar correctament el municipi durant tota la  legislatura.

Quan ha de plegar un polític?

Immediatament quan cometi actes delictius (prevaricació, tràfic d’influències, corrupció, malversació…) associats al seu càrrec públic.

 

EL CANDIDAT EN PETITS DETALLS

En aquests moments, em sento

amb il·lusió, afany i amb molta  energia.

M’encanta

la gent que diu la veritat. 

Odio

els manipuladors i mentiders. 

Quan em llevo

esmorzo i llegeixo els diaris digitals. 

Confio

en la capacitat de l’ésser humà per fer el bé. 

No em fio ni un pèl

dels entabanadors. 

Aniria fins a la fi del món

buscant la pau. 

Espero que mai se sàpiga que

la frase “els feixistes del futur s’anomenaran a si mateixos antifeixistes” és certa. 

La meva vocació és

el servei  públic.

Tinc l’esperança que

es torni a governar des del seny.

Ara mateix el país està

pendent de moltes reformes

L’1-O estava

al camp gaudint de la companyia de la família i els amics.