Els avis de Corró d’Avall sense activitats per l’article 155

El Casal de Gent Gran de Corró d’Avall ha hagut de suspendre diverses de les activitats que duia a terme habitualment, com a conseqüència de l’aplicació de l’article 155. Entre aquestes hi ha les classes de gimnàstica, la coral i diverses activitats de caire manual.

El problema s’ha concentrat en aquelles activitats que requereixen d’un servei de monitoratge. Segons fonts de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat, la primavera de l’any 2017 es va començar a tramitar un nou concurs per tal que el servei es pogués continuar prestant amb normalitat durant tot l’any 2018, però la situació política ha impedit que es resolgués abans de la finalització de la concessió actual. D’aquesta manera, a 31 de març es va acabar el contracte dels professionals que guiaven aquestes activitats i no es preveu que tornin a ser contractats fins al curs vinent.

Cal assenyalar que aquesta suspensió d’activitats no afecta les adreçades a la gent gran i que són ofertes per l’Ajuntament, tant a Corró d’Avall com a d’altres indrets del municipi.