Els resultats de les eleccions a les Franqueses

Ciutadans ha guanyat les eleccions a les Franqueses amb el 31,07 % dels vots emesos. Per darrera seu s’han situat Esquerra Republicana, que ha obtingut el 21,12 % dels vots i Junts per Catalunya amb el 18,34 %.

Per blocs, els partits defensors de l’aplicació de l’article 155 (Ciutadans, PSC i PP) han obtingut el 47,7 % dels vots, mentre que els partits independentistes han aconseguit el 43 % dels sufragis. Catalunya en Comú s’ha quedat amb 7,63 % dels vots. En tot cas, l’anàlisi dels resultats als diferents pobles de les Franqueses mostra una gran diversitat. Una diversitat que podrem analitzar amb més profunditat en els propers dies.

Pel que fa a la participació, s’ha situat en el 81,93%, amb un increment de més de 5 punts en comparació a les eleccions de l’any 2015.