Llegeix l’editorial del Garbuix 112!

Spin-off

Aquest Garbuix que teniu a les mans, el número 112, està fet amb la mateixa essència que els 111 números anteriors. L’equip de redacció l’ha tirat endavant amb la mateixa empenta de sempre. És, també, un exemplar d’una publicació independent i sense ànim de lucre, això no ha canviat… Però sí que ha canviat l’entitat que l’edita.

Des que es va crear, Garbuix havia estat una secció de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, la Cívica. Ara, però, la revista s’ha constituït com a entitat pròpia, de manera que ha nascut l’Associació Revista Garbuix de les Franqueses del Vallès. Amb tot, seguirem fent les mateixes activitats i amb el mateix esperit. És la mateixa revista, perquè ni els objectius, ni els redactors, ni  els col·laboradors, ni les seccions, no han canviat.

Tampoc desapareixen els vincles entre Garbuix i la Cívica. Som el que en el món empresarial avui dia en dirien una spin-off de la Cívica. És a dir, una entitat creada a partir d’una altra; un fill que s’ha fet gran i que amb 28 anys decideix començar una nova vida a la seva pròpia llar. Ens sentim, però, part de la família de la Cívica i volem continuar mantenint aquests lligams. Volem seguir col·laborant amb la Cívica per ajudar a dinamitzar la vida cultural del municipi. Per això no deixareu de trobar la pàgina de l’ACC dins del Garbuix i la revista us seguirà arribant a casa puntualment si sou socis de l’entitat que ens va donar vida.

Per la redacció suposa un repte important, però l’engeguem amb ganes i il·lusió. Ara serem adults que hauran de tirar endavant sols i afrontar els avantatges i els inconvenients que això suposa. Volem aprofitar l’ocasió per intentar arribar a més lectors i per millorar la qualitat de la publicació. I això ens agradaria fer-ho amb la vostra col·laboració. Com sempre, estem oberts als vostres suggeriments i aportacions per tal que Garbuix sigui, número a número, una mica millor.