Colomé escollit alcalde amb el vot del PP

Francesc Colomé, de Convergència i Unió, ha estat escollit novament alcalde en la sessió de constitució del nou ajuntament que ha tingut lloc aquest migdia. Cap dels candidats ha obtingut el suport de la majoria absoluta dels regidors, de manera que Colomé ha estat escollit en tractar-se del líder de la llista més votada.

Colomé ha obtingut el suport dels regidors de CiU i de l’únic regidor del PP, Javier Álvarez. Per la seva banda, Rafael Bernabé, d’Imagina les Franqueses en Comú,  ha estat recolzat pels seus propis regidors i pels dos representants d’ERC. En total Colomé ha sumat 7 vots, mentre que Bernabé, 6.

El PSC, formació que fins fa poques hores no descartava la possibilitat d’integrar-se en un govern d’esquerres,  ha optat finalment per votar el seu propi candidat, mentre que Francesc Torné, de Convergència per les Franqueses, s’ha abstingut.

El nou alcalde ha fet una crida al diàleg i s’ha mostrat disposat a arribar a acords amb la resta de formacions, Ara, caldrà veure com es constitueix el govern municipal.