Un debat electoral intens i dinàmic

Aquesta nit ha tingut lloc el debat electoral entre nou dels deu candidats a l’alcaldia de les Franqueses. Únicament el Partit20150514_220047 Popular ha rebutjat prendre part en aquesta iniciativa organitzada per l’Associació Cívica i Cultural i la revista Garbuix.

El debat ha estat moderat per Anna Velayos i ha començat amb una explicació dels programes electorals dels diferents partits. Posteriorment els candidats han respost a les preguntes de la ciutadania sobre tota mena de temàtiques. Des de les càmeres-radars instal·lades recentment per l’Ajuntament fins a la immersió lingüística. Posteriorment, cadascun dels candidats ha fet una pregunta a un altre dels candidats que li ha tocat a sorts. Gairebé 200 persones han omplert la sala d’actes de Can Ribes.