300 persones prenen part en la 22a Caminada Nocturna de Corró d’Avall

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Unes 260 persones van prendre part el passat dissabte en un nova edició de la Caminada Nocturna de Corró d’Avall, que des de fa 22 anys organitza la revista Garbuix. Enguany la Caminada commemorà el 25è aniversari de Garbuix i per això va estar ambientada en la redacció d’una revista. La companyia teatral Milnotes va ser l’encarregada de donar vida a aquesta redacció, de la qual en van sortir uns follets que van ser els encarregats de donar la sortida a la Caminada.

Després de caminar uns 9 quilòmetres els participants van poder gaudir d’una xocolata amb coca i participar en el sorteig d’una trentena de regals. Garbuix vol agrair la col·laboració de totes les persones que van contribuir a l’organització de la Caminada i especialment a tots aquells que hi vau prendre part. En breu, penjarem totes les fotos de la Caminada!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA