Garbuix celebra el seu aniversari amb 25 pastissos a la Fira de Sant Ponç

Avui la revista Garbuix ha celebrat el seu 25è aniversari amb 25 pastissos que han pogut degustar tots els assistents a la Fira de Sant Ponç que ha tingut lloc a la Rambla de Corró d’Avall. Els pastissos han estat obra de 25 pastisseres del municipi que de manera altruista els han elaborat perquè Garbuix els pogués compartir gratuitament amb tots els veïns. A totes elles moltes, moltes, moltes gràcies!

A més, Garbuix ha estat homenatjada en el moment de la inauguraciío de la Fira i en Xavier Maynou, un dels membres de l’equip de redacció, ha dirigit unes paraules a tots els presents per agrair aquest reconeixement. La redacció de Garbuix ha estat obserquiada amb una reproducció feta amb paper matxé de la portada del número 100 de la revista.

1-Collage Pastissos OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA