Més de cent persones en la celebració dels 25 anys de Garbuix

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La sala d’actes de Can Font es va omplir aquest divendres per acollir la celebració del 25è aniversari de Garbuix. Més d’un centenar de persones van assistir a la xerrada que van protagonitzar els periodistes Jordi Sanuy, Rosa Maria Calaf i Jaume Barberà.

Tots tres van abordar durant més d’una hora quina era la seva visió del periodisme. L’acte també va servir per presentar l’edició número 100 de Garbuix, que entre d’altres continguts inclou una entrevista a la cuinera Carme Ruscalleda.

La xerrada va acabar amb un agraiment a tots aquells que han fet posible 25 anys de Garbuix. A l’Andreu Montañés, el seu fundador, als anunciants, als col·laborardors… A tots ells moltes gràcies!

A l’acabar l’acte, es va servir coca i cava per a tots els assistents.

Podeu veure el reportatge de VOTV en aqeust enllaç