Yoba Balde, de l’IES Lauro, autora de la portada del Garbuix 99

Portada Garbuix 99

Yoba Balde, una alumna de 4rt d’ESO de l’IES Lauro és la guanyadora del concurs de portades que ha organitzat Garbuix per a la seva propera edició. La portada guanyadora és una pintura que representa un original arbre sobre un fons multicolor. Cal recordar que aquesta és una de les iniciatives que ha endegat Garbuix per celebrar el seu 25è aniversari i que pretén implicar els instituts del municipi en la publicació.

L’obra de la Yoba Balde encapçalarà el número 99 de Garbuix, que en pocs dies trobareu arreu del municipi. Entre els articles que inclou aquest número hi ha una entrevista a en Quim Masferrer, “el foraster”. També hi podreu llegir un article sobre l’aventura que ha iniciat en Bruno Morera, un veí de les Franqueses que viatja cap a l’Índia en bicicleta enrolat en una companyia de pallassos. Tot això i més, al Garbuix 99.