5 comments

 1. Hola Enric.
  Sóc veterano en aquesta caminada i et puc asegurar que per aquesta caminada faig el que sigui per anar-hi. Dit aixo et dire que si, concretament hi han 2 avituallaments en un donen aigües & galetes i l’altre, donen fruita. Pot esser que ho canviïn com altres anys pero si t’hi fixes en el mapa posa els avituallaments en el mapa i en KM on estan. Al final, a la arribada ( el mateix lloc de sortida ), es dona xocolata amb melindros, el primer any que vaig anar donaven bocates, pero jo personalment, prefereixo el xocolata amb melindros. I per acabar & no menos important, el sorteig de regals, et recomano que et quedis perque es molt divertit, ja que van passan fotos de la caminada & hi han moments estelars & molt comics.
  Espero veure’t, hem reconeixeras per el meu pal de caminar que es el clasic que es duu per fer el ” camino de Santiago ” & tambe espero anar-hi amb la meva filla.
  Espero tambe que hagui solucionat el teu dubte.

 2. Hola,

  Com esta organitzada la caminada? Hi ha algun lloc on s’expliqui com funciona? Hi ha abituallaments o aperitiu al final?

  El recorregut l’he vist però, em pregunto si hi ha altres caracteristiques.

  Atentament,
  Enric.

Comments are closed.