Nous espais pel mercat del dissabte i la Policia Local

El dissabte 10 d’abril el mercat setmanal de Corró d’Avall es trasllada a la nova rambla de la carretera de Ribes. La nova ubicació del mercat pretén potenciar aquest nou espai com a eix comercial i cívic del municipi. “Es tracta d’un mercat consolidat, però creiem que amb el nou emplaçament se li obren més possibilitats”, manifesta la regidora de Dinamització Econòmica i Treball, Gisela Santos. Aquest canvi d’emplaçament estarà en període de proves durant les properes setmanes, amb una posterior valoració del funcionament i del grau de satisfacció dels clients.

Per altra banda, la Policia Local també estrenarà nou local en els propers mesos. Aquest servei, que fins ara ocupa l’antiga casa del mestre de l’edifici de l’ajuntament, serà traslladat als mòduls prefabricats del carrer Rafael Alberti, cantonada amb Joan Maragall. Els mòduls que van servir d’aulari provisional per al CEIP Camins han estat adquirits per l’ajuntament.