Tallers i cavalcades a les Franqueses

Ja està tot a punt a les Franqueses per rebre SSMM els Reis d’Orient. Hi haurà tres cavalcades al municipi aquest dimarts, 5 de gener: una a Corró d’Avall, una altra a Llerona i una altra a Bellavista.

Els actes a Corró d’Avall començaran a dos quarts de cinc de la tarda a un taller de fanalets que es farà a la plaça de l’Ajuntament. A les cinc hi haurà una xocolatada i a un quart de sis de la tarda una actuació d’animació infantil. S’espera que arribin els Reis cap a un quart de set de la tarda, moment en què seran rebuts per l’alcalde Esteve Ribalta, que donarà pas als parlaments de benvinguda i a la salutació des del balcó de l’Ajuntament. A tres quarts de set començarà la cavalcada i a les vuit del vespre es podran lliurar les cartes als Reis al Casal Cultural de Corró d’Avall. Els organitzadors d’aquesta cavalcalda són el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infancia i Joventut, amb la col·laboració de la Comissió de la Festa Major de Corró d’Avall, el Club d’Escacs, l’AMPA del CEIP les Franqueses, Via Oberta, Quatre per Quatre, l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall, Clàssic Car, el Grup de Diables els Encendraires i el Centre de Modelisme.

A Llerona, el taller de fanalets començarà a les quatre de la tarda, al Casal Parroquial. A dos quarts de vuit començarà la cavalcada de SSMM els Reis d’Orient a la plaça de Santa Margarida. Festes Laurona ha organitzat aquest acte amb la col·laboració del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infancia i Joventut.

La cavalcalda a Bellavista, organitzada per l’Associació de Veïns de Bellavista, començarà a les sis de la tarda i sortirà i arribarà al Centre Cultural de Bellavista. El lliurament de cartes a ses Majestats es farà en acabar el recorregut pels diferents carrers de Bellavista.