La Fira de Nadal i d’Entitats estrenen la rambla de Corró d’Avall

El proppassat cap de setmana 12 i 13 de desembre la nova rambla de Corró d’Avall va quedar engalanada d’estands, paradetes i gent amunt i avall. Així, la 14a Fira de Nadal es va ubicar a la zona d’aparcaments del CAP de Corró d’Avall amb una mostra d’animals de granja, un mercat d’avets, flors de Nadal i d’artesania. A la plaça de l’Ajuntament s’hi va aixecar la Carpa Escenari i la zona d’inflables. A la plaça del darrera de l’Ajuntament, el Club Tir amb Arc feia pràctiques de tir en dianes, i just davant l’Ajuntament, la Unió Ciclista les Franqueses va marcar-hi un circuit infantil per a bicicleta. Just a la rotonda que enllaçava la Fira de Nadal amb la rambla, l’entitat Clàssic Cars de les Franqueses també convidava als curiosos a donar un petit tomb en els seus llampants cotxes.

Omplint 800 metres quadrats de la rambla, una llarga carpa va acollir els 43 estands de la 5a Fira d’Entitats. Durant tot el cap de setmana, la Carpa d’Entitats, es va convertir en un passeig molt concorregut on les associacions, agrupacions, clubs i penyes convidaven al visitant a apropar-se al seu estand. L’estand guanyador de la 14a Fira d’Entitats ha estat el de la Fundació APADIS, que ha obtingut un premi de 500€.

Una altra de les novetats d’aquesta edició han estat els Encants de Nadal, activitat organitzada per l’ACC de Corró d’Avall, amb gairebé 40 paradistes disposats a vendre, intercanviar o regalar tota mena d’objectes i articles.

Coincidint amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries, diferents actes van recollir fons de col·laboració. És el cas de la pedalada popular, la passejada en cotxe clàssic, l’esmorzar d’escudella i la botifarrada popular. En total es van recollir 1.080,03€. El tradicional Caga Tió, l’escudella d’en Pep Salsetes i la botifarrada popular van tornar a ser un reclam per a petits i grans.