Un nou model de festa major a Bellavista

L’edició d’enguany de la festa major de Bellavista, la primera del municipi, es presentava carregada de novetats, no només en la programació, sinó en la seva organització. Aquesta edició va anar a càrrec de la recent creada comissió de festes de Bellavista, una nova entitat formada per diferents entitats de Bellavista.

La programació presentava activitats per a tots els públics, des dels clàssics correfocs amb els seus timbals, passant per la ruta de la tapa, la gimcana de 4×4, el correaigua o els espectacles infantils.

Una altra de les novetats de la festa major era la ubicació de les atraccions, que aquest any es van allunyar de la Plaça Major per així donar més aire als espectacles. La participació va ser un èxit rotund i la gent va omplir tots el actes, especialment l’actuació del conegut grup Hotel Cochambre.

Des de la comissió valorem molt positivament aquest nou model de festa major, on tenen cabuda totes les entitats del municipi i on es poden aportar noves idees. Des d’aquí fem una crida a tothom que vulgui col·laborar en la preparació de la propera festa major, que només cal que es posi en contacte amb la comissió a través del l’espai www.festesbellavista@gmail.com.

Ismael Cañas