Bona varietat d’actes a la festa major de Corró d’Amunt

Abans de la festa major: Per escalfar motors, IV Caminada Nocturna. Durant una nit plàcida i estrellada 300 persones van poder recórrer alguns dels paratges del poble.

Primer cap de setmana d’agost (31 de juliol, 1 i 2 d’agost): Comença la festa. Divendres, l’acte més popular, la botifarrada. El més curiós, l’exposició de fotografies, objectes i testimonis aportats pels veïns sobre les eines, paraules, feines i costums relacionats amb el cultiu del blat. Dissabte, Anem a esmorzar amb bicicleta, jocs tradicionals per a la mainada i Sopar de Festa Major. Diumenge, activitats esportives per triar i remenar: bitlles, dòmino i futbol. A les 12:30 no va faltar la Solemne Missa de Festa Major amb el cant dels Goigs al patró de Sant Mamet. Taller de vencins a la tarda. No sabeu què són? Primera pista, els joves ho van intentar, però els grans els van aconseguir fer molt millor. Segona pista, està relacionat amb l’acte que hi va haver a continuació: Tast de pans portats de casa. Un èxit, amb 7 propostes que els assistents van poder tastar.

A continuació: Arrel de l’exposició de pintures d’Elisa Martínez, des de setembre existeix un curs de pintura per a majors de 12 anys.

Agraïm la informació proporcionada per Alegria Comas, Pruden Panadès i Martí Viure.