20 anys passant revista!

El número que teniu a les mans enceta el 21è any de la història d’aquesta revista. Després de dues dècades, la revista que va néixer per divulgar l’aleshores minsa activitat de Corró d’Avall, s’ha consolidat com a vehicle de difusió i opinió a les Franqueses del Vallès.

Per celebrar l’efemèride, aquesta edició té un tiratge excepcional que permetrà fer arribar el Garbuix 82 a totes les llars del municipi. Pels que encara no la conegueu, Garbuix és una revista que s’edita, sense ànim de lucre, des de l’Associació Cívica i Cultural de Corró d’Avall. Té un caràcter independent i divulga l’actualitat i l’opinió de tot el municipi a través de les seves pàgines i el seu web. Quatre vegades l’any publica notícies, entrevistes, opinió i altres articles que tenen relació d’alguna manera amb el nostre municipi.

Des de l’equip de redacció de la revista volem agrair, d’una manera especial, totes les persones que en un o altre moment han format part de Garbuix i sobretot als fundadors que, l’any 1989, van donar l’empenta necessària per engegar aquest projecte. Igualment, donem les gràcies a les desenes de col·laboradors que han participat escrivint els seus articles, als centenars d’entrevistats que han fet sentir la seva veu a les nostres pàgines i als anunciants que ens han permès existir durant més de dues dècades. I, especialment, la revista vol donar les gràcies als seus lectors pel seu interès i la seva constància. A tots, PER MOLTS ANYS!