17a CAMINADA NOCTURNA

La revista Garbuix organitza el proper 4 de juliol la 17a caminada nocturna. Enguany la caminada estarà ambientada als anys vint, al voltant d’una de les pel·lícules de Charles Chaplin. En referència als 20 anys que celebra la revista.

El recorregut de la caminada serà de 9 quilòmetres pel municipi de les Franqueses del Vallès. L’horari de sortida serà al voltant 22h

CaminadaNoct_petit

.

5 comments

 1. Bueno, la meva pregunta envers al any pasat va ser: La revista Garbuix seria capaç de organitzar una caminada, amb una ambientacio millor que la de l’any passat?. La resposta va ser un rotun SI. Aquest any la revista ha organitzat la que per mi es i sera, la millor de totes. Vaig a moltes caminades pero confesso que aquesta es un 11 en una escala del 0 al 10. Es mereixen aquesta matricula honor, ja que un 10 per la caminada i un punt extra per l’ambientacio. Pudeu estar contents amb vosaltres mateixos ja que aquest any ha sigut el MILLOR. FELICITATS, nomes espero i desitgo que l’any que ve en torneu a organitzar un altre. GRACIES PER TOT!.

 2. Hola, emb va agradar la caminada de 9 kilometres, hi m’agradaria saber quan penjareu les fotografies i on aig de clicar, moltes gracies.

 3. Hola Garbuix, sóc l’Edu (el malabarista) volia agrair-vos l’actitud que heu mantingut durant tota la organització i l’execució. Personalment estic més content del que m’imaginava d’haver participat en l’organització de la caminada.

  Sou increïbles i tots sou molt treballadors, sabeu transmetre l’energia per treballar i com equip teniu una cooperació BRUTAL, ja que al moment de fer la feina ningú intenta quedar en segon pla.

  Un plaer compartir el dia de dissabte amb vosaltres. Sou molt bons, mai us canseu ^^

  Atentament, El “malabarero”

 4. Hola Marta,

  El recorregut serà d’aproximadament 9 quilòmetres i es farà en 2 horetes. Hi haurà un parell de punts amb avitualllament i xocolata desfeta i melindros a l’arribada on també hi haurà un gran sorteig d’obsequis molt interessants.

  Les inscripcions es podran fer a partir de les 21:30h a la nau de can Ganduxer. Costen 2,5€ per als socis de l’Associació Cívica i Cultural i 3€ per al que no ho són.

  T’hi esperem!

  La revista Garbuix

Comments are closed.