Sopar-col·loqui amb els candidats al DGUST

El restaurant DGUST organitza un sopar-col·loqui amb els candidats

Francesc Colomé (Convergència i Unió)
Esteve Ribalta (Partit dels Socialistes)
Àngel Profitós (Esquerra Republicana)
Rafael Bernabé (Les Franqueses Imagina)
Javier Álvarez (Partit Popular)
Josep Badia (Plataforma x Catalunya)
Vanesa García (Unión de Pueblos de Les Franqueses)
Manuel Suárez (Ciutadans)
Francesc Torné (Convergència per les Franqueses)


Actualització 13/5/12

Dimecres passat va tenir lloc al restaurant DGUST un sopar-col·loqui amb els candidats a l’alcaldia del nostre municipi. El sopar va ser obert a tot aquell interessat en saber què es mou en el panorama polític de les Franqueses i es convocà a les 21.00 per tal d’iniciar l’àpat aviat i permetre desenvolupar el debat planificat per dues hores (de 22.00h a 00.00h).

Si bé es veritat que el debat va procurar-se organitzar pel sistema que recordava el famós programa “59”, el cert és que malgrat complir-se estrictament el sistema empleat per un moderador de fora del poble, el torn de preguntes no va permetre acabar el debat segons el temps previst.

Allí s’intuí que l’hàbit dels retrets personalistes continua vigent o que no tots els candidats es prepararen com correspondria un debat d’aquestes característiques on s’hauria de tenir molt clares les propostes pròpies del partit sense haver de recórrer a la lectura soporífera del tots els punts o al desagradable mètode de necessitar que et preguntin els del teu propi partit.

Així doncs, el debat va concloure donant una idea als participants més pròxima a la realitat de la que potser esperaven trobar-se en arribar, idea que podran acabar de polir a can Ribas on s’hi durà a terme un debat a les 21.00h entre tots els candidats organitzat per l’ACC i la revista Garbuix.