S’obre el pont sobre la línia de França i es tanca el pas a nivell

Pont de can Ramon Coix

Des del mes de novembre ja no cal esperar-se al pas a nivell del camí de Can Ramon Coix, a la línia de França, entre les estacions de Bellavista i Cardedeu. S’ha obert al trànsit un pont uns metres més avall i s’ha tancat al trànsit el que ha estat el darrer pas a nivell de les Franqueses, en qualsevol de les dues línies de tren que travessen el municipi. El Ministeri de Foment, a través d’ADIF, ha finalitzat les obres d’aquest pas sobre la via de ferrocarril aquest mes de novembre. El nou pont, que és força ample i té un carril de circulació per sentit, permet el trànsit sense obstacles entre la Sagrera de Corró d’Avall i el camí que recorre longitudinalment la Serra. Les obres s’han aprofitat per remodelar els accessos a aquesta via de comunicació i evitar la inundació del gual de la riera de Corró.