Agressió de dos vigilants de RENFE

Dos vigilants de RENFE van agredir brutalment un passatger el passat 27 de juny. Els fets van tenir lloc a l’interior d’un tren de rodalies al seu pas per l’estació de Corró d’Avall i van aconseguir una notable repercussió a les xarxes socials, després que es publiqués una gravació del que havia succeït.

Tot plegat es va desencadenar després que els vigilants recriminessin al passatger que no portés la mascareta obligatòria, malgrat que sí que utilitzava un mocador. Els vigilants van immobilitzar-lo sobre uns seients, el van emmanillar i, enmig d’insults van donar-li un cop de puny. També li van tapar la boca tot i les queixes del passatger que l’estaven ofegant.  Poc després, quan es van adonar que la parella del passatger estava enregistrant l’escena, s’hi van adreçar amb termes amenaçadors exigint-li que esborrés la gravació i que els donés el telèfon.

Els dos vigilants han estat expedientats per la direcció de RENFE i els han apartat del servei de manera preventiva. No és la primera vegada, però, en què es donen aquesta mena de situacions. Malauradament en els darrers mesos han estat diversos els incidents violents protagonitzats per vigilants de la companyia ferroviària.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *