En Comú Podem guanya les eleccions generals a les Franqueses

Tomb històric en els resultats de les eleccions generals a les Franqueses. En Comú Podem ha guanyat les eleccions generals a les Franqueses amb el 26.67 % dels vots, per davant de Ciutadans amb el 17,84 % i el PSC amb el 15,73%. En la banda soberanista, ERC ha guanyat a Democràcia i Llibertat per poc més d’un punt i mig.

Resultats generals 2015

Però allò més sorprenent és la comparativa respecte als resultats de l’any 2011. El PP ha perdut més de la  meitat dels vots, mentre que Democràcia i Llibertat (nom amb el que es presentava Convergència Democràtica en aquestes eleccions) ha perdut prop de dues terceres parts del seu suport. El PSC també ha patit una forta petacada am un retrocés de vuit punts percentuals.

En la banda contrària, en Comú Podem ha triplicat els resultats que fa quatre anys va obtenir Iniciativa per Catalunya.

Resultats generals comparativa 2011-2015