La festa major a Llerona es consolida al Pla

La festa major de Llerona ha ocupat a gran part dels veïns d’aquest poble del municipi, sobretot amb el munt d’activitats per a totes les edats que es van programar el cap de setmana de l’11 al 13 de setembre. Un any més, la Comissió de Festes Laurona ha coordinat la seva organització, amb la col·laboració del Consell del Poble de Llerona, l’Ajuntament de les Franqueses i altres entitats.

Les activitats amb més participació són l’acampada, el rastrillo, el concursos de pastissos o el partit de futbol, on els lleronins i lleronines esdevenen els protagonistes.

D’aquests tres dies més intensos, que segueixen al dia 8, pròpiament el dia de festa major a Llerona, el divendres va comptar amb el teatre; el dissabte va tenir el sopar de festa major que va precedir el ball, i el diumenge es va disputar l’Animalada, partit de fangueig on tothom hi pot participar i acabar com un cromo. Com a complement, aquest any es va muntar una pista d’escalèxtric a l’interior del Consell del Poble que feia les delícies dels grans i dels més petits. No hi van faltar tampoc els jocs de cucanya, inflables o competicions de petanca, ping-pong o escacs.